Semesterledighet

Hemma igen efter en veckas semester i solen. Eller det var tanken i alla fall, för vädret var inte alltid med oss under veckan då två av sju dagar regnade bort. Men det har varit riktigt underbart att få komma bort efter den väldigt intensiva perioden med examensarbete de senaste 3-4 månaderna. Nu ska jag ha en riktig bra sommar med jobb och gott umgänge innan jag ska på nya äventyr till hösten.

Under veckan har jag inte lagt ett enda spel, vilket är något som jag haft som rutin när jag är utomlands. Jag tycker det är viktigt att kunna slappna av helt när jag har semester och inte vara beroende av datortid (eller mobiltid) på knackigt internet. Jag tycker även det är viktigt att kunna lägga bort spelandet under perioder. Jag har skrivit om detta förr men jag anser det är en väldigt viktig aspekt att tänka över. Spelandet är något som många blir beroende av och det har förstört otaliga personers liv. Att ha en paus från det under perioder är sunt för att se över hur ens inställning är till spelandet. Spelar man för att det är roligt? Eller spelar man för att man måste och inte kan låta bli?

Jag är i alla fall säker på att jag fortfarande håller spelandet på en sund nivå och kan utan problem vara utan under perioder. Visst har jag varit nervös under dagen då N.M.P kunde få in storslam, vilket jag har tyckt varit oerhört jobbigt att missa. Det är en stor psykologisk påfrestning att missa spel. Speciellt när det kan bli så hög utdelning som det kunde idag. Hade jag lagt dessa spel och hästen vunnit hade det varit en vinst på uppemot sexsiffrigt belopp för mig. Hade jag missat den för att jag varit utomlands hade jag blivit väldigt knäckt. Jag lider dock med Portfoliogambler som hade dragit in 200K om hästen vunnit idag. Utöver dessa storslam-möjligheter har det inte varit några problem att skippa spelen. Det vanliga spelen med 2.00 i odds är inte så farligt att man tappar några, det jämnar ut sig över tiden.

Det är dock skönt att vara tillbaka och kunna lägga sina spel igen. Gamblingen förgyller verkligen min vardag och det är nog det roligaste jag vet! Jag ska nu börja se över min strategi för nästa säsong och även komma med en stor förändring av bloggen. Det känns som att tillväxten har stannat av med läsare och det gör att jag tappar en del motivation. Därför behövs en nytändning och en förändring.

MLB kommer att rulla på igen med start i morgon. Jag ser riktigt positivt på resterande del av säsongen även om jag är grymt missnöjd med de första månaderna. Jag kommer köra vidare tills vidare och om jag fortsätter att slå stängningsoddsen så kommer jag inte vara jätteorolig att förlora pengar på spelen åtminstone.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s