Total makeover of EnRiktigGambler

Som jag aviserat tidigare kommer jag att göra en stor förändring här på bloggen. Detta kommer göras i samband med att mitt privatliv kommer förändras markant under hösten då jag ska studera en termin utomlands. I samband med detta tänkte jag att det kan passa bra att få en ny utmaning med bloggen och börja skriva på engelska.

Bloggens besöksantal har under det senaste året stannat av och jag känner att bloggen kräver en förändring för att försätta växa. Jag skriver i och för sig till största del för min egen skull och för att jag ska utveckla mitt spelande och mitt kritiska tänkande och inte för att jag ska få många besökare. Men jag skulle ljuga om jag påstod att det inte är motiverande att följa besökarantalet på bloggen. Ju fler som läser bloggen ju mer motiverad är jag att skriva kvalitativt material. Jag känner därför att en ny bra utmaning blir att börja skriva på engelska. Dels för att jag vill utveckla min engelska och dels för att försöka skapa en mer internationella kontakter med samma inriktning som mig själv.

Den svenska bettingscenen har blivit mer och mer segmenterad känns det som. Det finns en liten elit som tjänar stora pengar som hänger på twitter och i stängda forum. Sen finns det stora torskar som hänger på Facebook och Rekatochklart. Mellanskiktet som tidigare hängde på Sharps har antingen slutat eller utvecklats vidare till att få vara med bakom de stängda dörrarna. Jag själv tillhör det mellanskiktet som har bettingen som en stor hobby som jag ändå tar seriöst. Jag tror även att mina läsare framförallt tillhör detta mellanskikt och i takt med att den minskar behöver jag därför vidga mig internationellt för att få läsare.

Ändringen kommer ske successivt under sommaren och min utvärdering av säsongen och ERG 3.0 kommer bli det sista inlägget på svenska av bloggen. Jag hoppas att ni vill fortsätta följa min bettingresa även nästa säsong! Jag ser riktigt mycket fram emot hösten, både privat och inom spelandet och jag tror säsongen 17/18 kommer bli fantastisk!

Annonser

En reaktion på ”Total makeover of EnRiktigGambler

  1. Ping: Månadrapport Juni | enriktiggambler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s