Månadsrapport November

Vi har nu bara ett par dagar kvar av december och av året 2017, så man kan väl säga att det är hög tid att summera novembermånads resultat. Som den uppmärksamme märker är jag tillbaka till att skriva på svenska igen. Att skriva på engelska var inget som direkt bidrog till att skriva kvalitativa inlägg utan var mer en anledning till att inte skriva. Därför känns det inte mer än rätt att gå tillbaka till mitt modersmål för att förmedla mina tankar och resultat.

ERG 3.1

Oktober var en rent ut sagt en katastrofal månad för portföljen. Mycket beroende på min egen livssituation men även såklart på grund av att tjänsterna hade en sämre månad. Till november har jag kapat vissa tjänster och senare till december några till. Men denna rapport kommer visa siffror från när de flesta av mina ursprungliga tjänster fortfarande var aktiva, vilket betyder en hel del spel placerade.

Screenshot 2017-12-26 at 15.11.11

Det brukar vara så att efter stora nedgångar kommer det stora vinster och vice versa. Variansen tar ut sin rätt och det jämnar ut sig. Detta är inget som märktes av i min portfölj under denna månaden utan resultatet fortsätter ner i källaren. Förlusten för månaden summeras till 30 000:- vilket gör att de senaste två månaderna har gett -80 000 kronor. Helt fantastiskt att det går så illa som det gör faktiskt.

Antalet spel summeras till närmare 700 och det är troligtvis sista månaden där jag placerar ett så stort antal spel. Framgent kommer det troligtvis landa på under hälften av det när jag kapat diverse tjänster.

Sport

Screenshot 2017-12-26 at 15.17.09

Sportsdelen av portföljen stod för 2/3 av månaden förluster. Få som presterade under månaden och enbart 2 av 7 tjänster visade på ett positivt kassaflöde. Då blir det svårt att göra några pengar. Gowi har verkligen gått ner i en svacka och är precis som i oktober ett av de största sorgebarnen i portföljen. Bara hans spel har genererat -35 000 på två månader.

Galopp

Screenshot 2017-12-27 at 17.14.38

Galoppen visar på riktigt dåliga siffror denna månaden med en ROI på 77 %. Jag skrev förra månaden att övergången från Bet365 till börserna gått bra och att jag inte har några problem att rygga spelen. Det stämmer bara till viss del kan man säga. Ungefär i 90-95 % av spelen har jag inga problem att få minst samma odds som tjänsten jag följer. Men logiskt nog är det de 5-10 % som jag missar att ta som är de som står för vinsten på tjänsterna. Stor del/hela värdet av tjänsterna ligger i de få spel som jag inte längre kan placera och därför är detta projekt dömt att misslyckas. Jag har lärt mig oerhört mycket av mitt galopp-projekt och det har varit fruktansvärt kul, trots resultatet. Men jag märker att detta inte är hållbart att fortsätta med och har därför avslutat detta projekt under december månad.

År 4

Screenshot 2017-12-27 at 17.23.46

5 månader in i år 4 ligger jag back i runda slängar 50 lakan. Det trodde man inte att man skulle skriva för bara två månader sen. Vi kämpar vidare med nya tag och en mer selektiv strategi. Resultatet än så länge är illa, men det är ingen superkatastrof. Men som jag skrev i förra inlägget här på bloggen krävs det en förändring eftersom villkoren för mig ändrats. Jag hade inte räknat med att mitt liv skulle se ut såhär under hösten och min portfölj var definitivt inte anpassad för det. Förhoppningsvis kommer våren att vara mer förutsägbar så att jag kan följa min nya strategi för bettingen.


My Plan

Efter nyår kommer jag troligtvis gå vidare till en ny fond ERG 4.0. Uppbyggnaden av fonden har förändrats så pass mycket sen 3.x vilket gör att det är dags för en nystart. Som vanligt tar jag inte bort eller döljer några av mina resultat. Men jag känner att det blir roligare att starta om helt på nytt vid nyårsskiftet.

I övrigt har jag en del andra tankar på bloggen som kanske kommer dyka upp efter hand. Jag driver redan idag fler bloggar under andra pseudonymer som jag funderar på att integrera under EnRiktigGambler. Att bara skriva om spel och gambling lockar en väldigt snäv skara läsare. Genom att utveckla till även fler ämnen hoppas jag få in fler till intresset av sportspel och få större förståelse för hobbyn mer än som ett missbruk.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s