Ny spelsida

Weknowbetting.png

Ny spelsida är tydligen släppt under morgonen. Har inte hunnit se över den så mycket men det verkar som att det är ganska respekterade spelare som kommer att hänga där. Luckystrike och Winther gör comeback efter att varit borta från rampljuset några år och det ska bli kul att se vad de kan prestera. Även Bwino och GreekInSweden ska tydligen dela sina spel där.

Ser vid en första anblick ut att bli en del Eu-spel på sidan, så får se hur aktuellt det blir för att ens tänka över att ta in någon av rekarna. Men tycker anmält det är rolig med sådana här satsningar. Nu när Sharps har tappat sin rang helt så är det kul att det ploppar upp nya utmanare. Sedan tidigare har ju även 1×2 och WinBets gjort bra satsningar som är roliga att följa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s