Månadsrapport Januari

Månadsrapport.png

 

Då var det dags månadsrapport för januari och premiär för fonden ERG 4.0! Året har börjat riktigt bra för mig. Ni som följer alla inlägg på bloggen och inte bara månadsrapporterna kommer ihåg att jag hade en riktig rekorddag den 13e. Även om jag hade varit nöjd med enbart den dagens vinst så blev månaden ännu bättre.

ERG 4.0

Screenshot 2018-02-06 at 11.10.56.png

En riktig kanonmånad som sagt! 30 000 kronor i vinst kan man definitivt inte klaga över, förmodligen även den bästa månaden jag haft sen jag startade bloggen. Ett alldeles fantastiskt resultat som jag egentligen borde vara alldeles överlycklig över. Jag känner dock inte så mycket. Jag är ganska likgiltig inför vinsten. Efter att ha haft så tunga och jobbiga månader där jag förlorat stora summor pengar har jag hela tiden behållit huvudet kallt. ”Detta kommer att vända”. Nu när det äntligen vänder, känns det mer som ”det var väl på tiden” än det känns som en seger. Tråkig inställning som jag önskar att jag inte hade.
Dock finns det ingen tid till att njuta heller. Det är en skön revansch efter några månader som gett mig flera nya gråa hårstrån, men grinden måste fortsätta.

Dock blir man rätt nöjd när man ser tabellen jag gjorde inför starten av fonden:

Skärmklipp

Total Profit för helåret 2018 är satt till 34 500 kronor, vilket betyder att jag nästan är i mål redan i januari. Nu är det i och för sig ett lågt satt mål, men det är ett realistiskt mål som jag har som golv för vad året ska prestera.

Omsättningen för månaden landade på, i sammanhanget, låga 250 000 kronor. Nästan en halvering från föregående månad. Efter nyår valde jag att slänga ut stora delar av min portfölj och fokusera på de som gav mest vinst och som krävde minst tid (mer info i detta inlägget). 169 spel är en halvering av december i antalet spel och det är nog i denna nivån som det kommer att ligga framöver. Runt 200 spel i månaden är vad jag räknar med att jag ryggar andra Tipsters.

Screenshot 2018-02-09 at 18.06.15

Trots det remarkabla resultatet för månaden gick bara 3/5 tipsters med vinst under månaden. Tänk vilken potential det har när alla 5 gör vinst! Dock har Tipster 1 ett alldeles för bra resultat för att det ska upprepas. 36 spel och en ROI på 139 % är varians när den är som bäst!

Senaste 12 månaderna

När jag gjorde årssummeringen i föregående månadsrapport kände jag att det är ett intressant mått på hur bettingen går. En månad är kort tid och alldeles för lite för att dra några slutsatser. Drar man ut det över 1 år får man ett mycket mer gediget resultat. Därför kommer jag från och med nu visa mina siffror för rullande 12 månader i samband med månadsrapporten.

Screenshot 2018-02-06 at 11.12.59.png

Sett över de senaste 12 månaderna är resultatet betydligt tristare än för januari i övrigt. Minus 15 000 kronor är inte jättemycket pengar egentligen och det går ganska snabbt att vända. Men efter så många spel och med så hög omsättning ska jag såklart ligga på plus. Det ser inte bättre ut än att jag är en spelare som enbart snurrar mina pengar och ger spelbolagen tillbaka sin mellanskillnad. Jag är lite bättre än en apa som kastar pil, men det är marginellt. Förhoppningsvis kan jag förbättra det resultatet under de kommande månaderna! 

Ändå ganska imponerande att en så låg negativ ROI blir så mycket pengar i slutändan. Tänk att en ROI på 100.33 % hade gett en avkastning på 15 000 kronor på ett år av spelande. Hade jag bara tagit 2.01 i odds istället för 2.00 i genomsnitt hade året varit grönt. Kan vara tänkvärt när man tar odds efter att de droppat!

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s