Bettingfonder

The Arcadia Alumni Association presents

Dags för nästa nyhet här på bloggen och denna gång är det en stor nyhet som jag hoppas kommer vara intressant för er läsare. Jag har tidigare skrivit om Winbets bettingfonder och spekulerat i det kommer att vara framtiden inom sportsbetting. Jag skrev ett inlägg på detta ämnet som ni kan gå tillbaka och läsa HÄR. I det inlägget belyser jag styrkorna som detta kan bidra med till oss som följer tjänster.

Jag tar nu steget och startar en egen bettingfond där jag ger er, mina läsare möjlighet att investera i mina spel som jag placerar varje månad. Den första fonden kommer att starta den 1 mars och pågå under hela månaden. Alla spel kommer att placeras på Sportmarket med en insats på 3 % av startkassan.

Är du intresserad av att vara med?

Läs mer här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s