Winter is coming… to an end

Mycket på gång nu i sportvärlden. Vi går emot den period när nästan allt är igång samtidigt. Vinterligorna börjar att gå in i sina slutskeden och sommarligorna är under uppstart.  I Sverige har svenska cupen börjat spelas och om bara en månad är det dags för Allsvenskan igen. I Japan började J League denna helgen och i USA är MLS bara en vecka bort.

Även min liga MLB i amerikanska baseballen är under uppstart då Spring Training drog igång i veckan. Jag spelar dock inte på försäsongsmatcher utan väntar tålmodigt till att säsongen drar igång på riktigt den 29 mars. Har dock börjat att förbereda mig inför säsongen och ska vara bättre påläst än någonsin när det är dags. Allt för att kunna prestera en vinnande säsong. Skulle vilja påstå att mars och augusti är de bästa månaderna under sportåret eftersom det ligger mycket förväntan samtidigt som man har en bra omsättning.

Jag tycker att sidan börjar växa fram bra och det är roligt att fler har börjat hitta hit. Redan nu ser jag en kraftig ökning i antalet besökare vilket jag tar som att jag skapar bra innehåll och det motiverar mig att fortsätta skriva.

Under veckan har jag uppdaterat sidan om Varför man ska investera i investmentbolag. Jag tycker att investmentbolagen är den enklaste vägen till att slå index och jag tar upp flera punkter som jag anser gör investmenbolag till den smartaste investeringen man kan göra. Speciellt ur ett 80/20 tänk är det riktigt smart då man sparar oerhört mycket tid och energi som man kan lägga på andra områden. Du kan läsa hela sidan genom att trycka på länken nedan:

Varför investera i investmentbolag?

Det börjar även att dra ihop sig för start av min fond och hög tid för er som är intresserade att anmäla sig. Sista dag för anmälan är vid midnatt den 26/2, alltså är imorgon sista dagen. Har ni några frågor svarar jag med glädje på dem både per mail, twitter och om ni kommenterar här på bloggen. Vill ni läsa mer om min fond hittar ni inlägget genom länken här under:

Betingfond 1.0

Det ska bli riktigt intressant att dra igång en fond. Jag tror verkligen upplägget är framtiden och jag tror och hoppas att fler tar steget att starta dessa istället för betaltjänster med mailutskick.
Under veckan kommer även en högintressant rapport från Ad City Media som jag tror kommer att bli riktigt bra. Ad City Media har seglat upp som mitt top pick för 2018 och jag tror de kan prestera riktigt bra på tisdag.

Ad City Media

Kom gärna med tips på vad ni tycker jag borde skriva mer om och vad ni som läsare är intresserade av. Jag är alltid öppen för kritik och förslag på saker som gör att jag utvecklas.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s