Fondstart

The Arcadia Alumni Association presents (2)

Då var 1 mars här och min fond gör sin start! Det ska bli ett riktigt spännande projekt det här och jag tror och hoppas att det kommer bli en bra investering. Det kommer att läggas spel redan idag och alla investerare kommer att få uppföljning veckovis av hur spelen har gått.

Jag kommer även att lägga ut några inlägg här på sidan för er som är intresserade att följa. Annars kommer självklart månadsrapporten att publiceras precis som vanligt för att följa mina resultat. Rapporten för februari kommer troligtvis upp början på nästa vecka då jag har lite mycket att ta mig för i helgen.

Hoppas på en grym resa med fonden!

Må väl läsare!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s