Månadsrapport februari

Månadsrapport

Efter att ha fått en strålande start på året blev utvecklingen betydligt dystrare under februari. Egentligen ganska väntat med en rekyl när man springer bra under en period. Det blev dock en lite väl kraftig rekyl kan jag tycka.

Screenshot 2018-03-08 at 22.03.34

 

 

 

 

 

Totalt placerades 181 spel under månanden, en svag ökning jämfört med januari. Inte riktigt så många som jag trodde men ändå en rimlig mängd. Det har blivit oerhört bekvämt med efter att jag skurit ner i antalet tjänster och bokföringen tar inte alls lika mycket tid längre. Omsättningen är ändå fortsatt över en kvarts miljon kronor.

Avkastningen för månaden blev en katastrof; -23 628 kronor. Avkastningen på omsatt kapital är nog den lägsta jag haft sen jag började spela. 91.24 % är ingenting som hör till vanligheterna att se.

Man kanske ska börja vänja sig vid de har större svängningarna månad från månad nu när antalet spel är lägre. Ju fler spel som placeras desto mindre ska variansen spela någon roll. Vi får helt enkelt se, jag är inte van vid att spel den med så här få tjänster igång längre.

Screenshot 2018-03-08 at 22.05.32

Tung månad för mina tjänster med enbart en av fem med gröna siffror. Tipster 2 utmärker sig på den negativa sidan med en negativt resultat på 10 spel eller 15 000. Tipster 5 har jag haft en paus med då jag placerar dennes spel på EU-böcker och har lite restriktionsproblem för tillfället. Jag kommer dessutom att sluta redovisa den i mina månadsrapporter nu eftersom den inte kommer ingå i min fond. För bättre transparens så känner jag att det är bättre att enbart visa fonden resultat i fortsättningen.

Screenshot 2018-03-08 at 22.07.11

Jag tycker att resultatet fortsatt ser bra ut för året för min tjänster. Tipster 2 är den enda med någorlunda volym som ligger minus. Anmärkningsvärt är den låga träffprocenten på den tjänsten, som enbart är vinst på vart tredje spel. Det ger definitivt en högre varians när genomsnittsoddset höjs.

Screenshot 2018-03-08 at 22.07.53

 

 

 

 

 

Årets resultat ligger trots denna tunga månad fortsatt på plus och jag känner att det bara är att grinda vidare. 7 000 kronors avkastning såhär långt och en ROI som ligger inom mitt riktmärke. Lägligt med en svacka innan fondstarten vilket kanske kan leda till en rekyl på andra hållet i mars.

I skrivande stund har fonden haft en avkastning på 7.22 % av insatt belopp, vilket jag hoppas alla är nöjda med! Det har blivit lite färre spel på grund av många inställda matcher i Europa, men det ska nog bli tillräckligt stor omsättning ändå för månaden. Jag har dock märkt än så länge att det är alldeles för aggressivt med 3 % per spel i fonden. Med tanke på att största del av omsättningen är förlagd till helgen kan det ganska kvickt bli likviditetsbrist om man ligger lite back. Till nästa månad kommer det att minskas till 2 % per spel.

Det var allt för denna månad. Hoppas att era månadssummeringar har varit bättre än min. Nu ser vi fram emot våren och ljusare tider, både med spelen och med vädret.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s