Bettingfond

 

silhouette-3049706__340.png

 

Efter att pratat med mina investerare så har jag beslutat att förlänga bettingfondens slutdatum tills säsongerna är över, ungefär till VM med andra ord. Detta då jag ska slippa den administrativa bördan att starta en ny fond. Tyvärr tar jag därför inte in fler investerare under våren till fonden utan ni som är intresserade kommer att få möjlighet till hösten igen om ni är intresserade.

Lite osäker på hur jag gör med månadsrapporterna efter detta. Med största sannolikhet sparar jag den tills fonden tar uppehåll också, beroende på hur jag känner efter april är klart. Jag har dock beslutat att det inte blir någon månadsrapport för denna månaden.

Nu när volymen är så låg så känns det mindre meningsfullt att sammanställa resultatet på så kort tidsintervall. Det ger nog mer än det bidrar att sitta och analysera så små datamängder.

Nu när en ny säsong av MLB också är i startgroparna lägger jag hellre extra tid på att analysera det än på att skriva månadsrapporter. Jag kommer att publicera mina spel på baseball även denna säsong och dem kommer du att kunna följa på nedanstående länk:

 

MLB 2018.png

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s