ERG Bettingfond 1.0

The Arcadia Alumni Association presents (2).png

Upplägg

I denna första bettingfond ger jag er läsare möjlighet att vara med på min resa i min fond ERG 4.0. Spel som jag i övrigt skulle ha placerat själv kommer jag att ge er möjlighet att vara med på.

Fonden kommer att pågå i hela mars, från 1 – 31 . Under denna period räknar jag med att placera ungefär 150 spel i fonden. Varje spel kommer att spelas med samma insats vilket kommer att motsvara 3 % av startkassan. Jag rekommenderar därför ingen att gå in med mer än en tredjedel av sin spelkassa i fonden.

Kostnad för att vara med är 1.5 % av beloppen man deltar med.
Insats 10 000 kronor
Avgift 150 kronor
Utöver denna grundavgift tar jag 10 % av vinsten som genereras och investeraren får behålla övriga 90 %.

Efter att fått en del feedback på upplägget har jag beslutat att ta bort avgiften och enbart ta provision om det går bra. Det är alltså ingen kostnad för att vara med i fonden!

Alla spel kommer att placeras på Sportmarket och resultatet efter varje dag kommer att redovisas här på bloggen. De specifika matcherna kommer inte att redovisas utan enbart en summering av resultatet den dagen.

Genom att investera i denna fond har du möjlighet att få en bra avkastning på sportspel utan att själv behöva lägga ner tid och energi på att spela.

Fondstart

Starten för fonden blir den 1 mars och man har fram till midnatt den 26 februri på sig att anmäla sig. Anmälan görs till enriktiggambler@gmail.com där man skriver sitt användarnamn på Sportmarket samt med vilken summa (i SEK) som man vill delta med.

För att delta måste man ha ett konto på Sportmarket. Har du inte redan ett konto kan ni öppna ett genom min länk här nedan. Vill ni ha mer information om vad Sportmarket är kan ni läsa det HÄR.

sportmarket.com728x90

 

Annonser