Sportmarket

sportmarket.com728x90

 

Vad är Sportmarket Pro

Sportmarket Pro är en spelplattform där man får tillgång till ett stort antal spelbolag. Genom en enda inloggning får man tillgång till samtligas odds och kan därför med en knapptryckning få det högsta möjliga oddset på ditt spel. Att alltid få högsta oddset är en av grundpelarna för att kunna tjäna pengar på spel. Genom Sportmarket Pro får man det automatiskt när man spelar.

Spelbolagen som man får tillgång till är:

 • IBC
 • ISN
 • Pinnacle
 • SBO
 • Singbet
 • MMMbet
 • AFB88

Utöver dessa spelbolag får man även tillgång till de tre största oddsbörserna i världen:

 • Betfair
 • Matchbook
 • Betdaq

Såhär ser det ut på sidan när man ska lägga ett spel:

Screenshot 2018-02-14 at 17.29.01.png

Genom Sportmarket får man alltså alltid högsta tillgängliga oddset automatiskt. Samtidigt läggs alla spel på bolag som har de högsta spelgränserna och inte limiterar. Du kan alltså vara helt trygg med att alltid får behålla dessa spelbolag och inte bli begränsad till att endast få spela några kronor. Sportmarker välkomnar istället vinnare!

Vad kan man spela på?

På Sportmarket kan man spela på alla de vanligaste sporterna: Fotboll, ishockey, basketboll och tennis, men även på baseball, amerikansk fotboll, cricket och kampsport. Hela listan finns här:

Screenshot 2018-02-14 at 17.30.22.png

Vem riktar sig Sportmarket till?

Sportmarket riktar sig till den som tar sitt spelande seriöst. Den är inte inriktad till den vanliga spelaren som gillar bonusar och att lägga multiplar (endast singlar går att spela på). Det finns en gräns på minsta insättning på 2 500 kronor och en minsta insats per spel på 250 kronor. Jag rekommenderar dock att man har en spelkassa på minst 25 000 innan man ens tänker tanken på att starta ett konto på Sportmarket.

Vad mer har Sportmarket att erbjuda?

 • Är du fortfarande inte övertygad om att Sportmarket är något för dig? De finns fler finesser. En funktion som jag använder nästan dagligen är ”autobet”. I den kan man ställa in till vad som ska spelas och till vilket odds. När det önskade oddset är tillgängligt placeras det automatiskt. Det betyder att man inte behöver sitta vid datorn och avvakta att ett odds ska bli tillgängligt. Sportmarket gör det till en.

Screenshot 2018-02-14 at 17.31.27.png

I detta läget har jag önskat att spela på Real Madrid -0.25 till oddset 2.15, men högst odds just nu är 2.08. Mitt spel kommer då inte att placeras förrän oddset 2.15 finns tillgängligt. När/om 2.15 blir tillgängligt inom de närmsta 24h så kommer mitt bet på 1500 kronor automatisk placeras. Oerhört tidssparande funktion!

 • Gillar du att spela på oddsbörserna men tycker de tar för mycket avgifter. Genom Sportmarket har du alltid de mest förmånliga kommissionerna på Betfair , Matchbook och Betdaq.

Betfair 2.3 %
Matchbook 1.8 %
Betdaq 1.2 %

Är du intresserad av att starta ett konto hos Sportmarket får du gärna göra det med någon av mina länkar. Du bidrar då till sidans fortsatta utveckling:

sportmarket.com728x90

 

 

Annonser