ERG 3.0

Detta är tredje året jag kör igång en fond. I båda föregångarna har jag haft storslagna målsättningar som jag sedan visat sig vara helt orealistiska. Målsättningen både i 1.0 och 2.0 var att göra en vinst på motsvarande 100 000:- över året. Båda åren har slutade med minussiffror och fram till starten av 3.0 är jag back cirkus 50 000:-.

Till starten av denna fonden är därför målet att först och främst visa gröna siffror. Ett tredje år med förluster innebär troligtvis att jag lägger ner projektet och lägger min tid på något annat. Men så ska såklart inte behöva bli fallet.

Skillnaden på 3.0 jämfört med tidigare fonder är att jag dragit ner rejält på antalet jag följer. Jag har nu bara 5 stycken som kommer att bidra med spel till mig, jämfört med det dubbla tidigare säsonger. Alla som är kvar i fonderna har jag följt i flera år och de har varje år genererat en fin avkastning. Eftersom jag följt dessa under minst 2 år redan har jag ett väldigt bra underlag på vilken avkastning de haft tidigare, samt hur många spel jag kan förvänta mig.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s